Neraspoložen izraz lica Melanije Trump zasjenio i damski stajling

Radiosarajevo.ba
Neraspoložen izraz lica Melanije Trump zasjenio i damski stajling
Lijepa Slovenka prema svim je istraživanja javnog mnijenja najpopularnija članica porodice Trump, što ne čudi s obzirom na afere koje neprestano isplivavaju na površinu.

Trumpove vanbračne afere s prostitutkama, čini se, ostavljaju sve dublji trag i u njihovom odnosu, što je bilo itekako vidljivo tokom njihovog zajedničkog pojavljivanja na Floridi.

Prva dama tom je prilikom zablistala u elegantnom damskom stajlingu, ali je njeno loše raspoloženje sve bacilo u drugi plan.

Trumpovi su preko vikenda otputovali na Floridu, gdje je Trump došao kako bi se susreo sa žrtvama masakra na Floridi.

Prije nego su uopće stigli na Floridu, Melania prekršila protokol i umjesto u društvu supruga prošeće dvorištem Bijele kuće do predsjedničkog helikoptera Marine One, odlučila je do aerodroma otići sama.

Vozač ju je odveo direktno na avionsku pistu do Air Force Onea, a predsjednički par fotografiran je zajedno tek po dolasku na Floridu. Tamo je Melania izmaknula ruku kad ju je Trump pokušao primiti.

Za ovu je priliku prva dama odabrala neupadljiv, damski stajling s potpisom američkog dizajnera Ralpha Laurena: ženstvenu bijelu haljinu kratkih rukava i midi dužine uz koju je nosila tamnoplavu vestu od kašmira i pamuka s bijelim prugicama na dnu i zlatnim ukrasnim dugmićima, te neizostavne stiletto štikle s crvenim potplatima, djelo Christiana Louboutina.

Odjeću s potpisom Ralpha Laurena, najpoznatijeg američkog modnog imena, Melania je nosila na inauguraciji kad je stajlingom odala počast najpoznatijoj dami u američkoj modernoj historiji Jackie Kennedy.

Otad je u nekoliko rijetkih prigoda nosila njegovu odjeću, jednako kao i odjeću njegovih sunarodnjaka Calvina Kleina ili Michaela Korsa. Poznato je da lijepa Slovenka preferira europske dizajnere poput Dolce&Gabbana ili pariškog Diora, u čijim se kreacijama pojavila najveći broj puta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije