Neodoljiva Sarajka Ema Golijanin osvaja Ameriku

Radiosarajevo.ba
Neodoljiva Sarajka Ema Golijanin osvaja Ameriku
Foto:Instagram / Golijanin: Drugi set je sniman u Arizoni, Monument Valleyju
Sarajevska ljepotica Ema Golijanin prije nekoliko godina preselila je u Ameriku gdje joj je za kratko vrijeme pošlo za rukom da osvoji pažnju kreatora.

Već nekoliko sezona njeguje saradnju s brendom kupaćih kostima "Liliana Montoya", čije je zaštitno lice i u čijim editorijalima zaista blista.

Svoje savršeno izvajano tijelo i u ovoj sezoni ona pokazuje kroz set fotografija, ali i promotivni video koji se, ruku na srce, može pogledati više puta. 

"Volim da snimam kampanje kupaćih kostima. Snimala sam dosad po raznim otocima, na Bahamima, Maldivima…, a ovo mi je bilo najdraže snimanje zbog lokacija na koje smo putovali, a do kojih je bilo jako teško doći.  Prvi set smo snimili na 2.800 metara u Bryce kanjonu. Iako na fotografijama izgleda veoma ugodno, bilo je mnogo hladno i vjetrovito, a  morali smo mnogo da se penjemo. Nije bilo jednostavno snimiti ove fotografije, ali ja volim nove izazove. Drugi set je sniman u Arizoni, Monument Valleyju. Uvijek sam imala želju da posjetim ovo mjesto koje se pojavljuje i u mnogim poznatim filmovima kao što su Forest Gump, Transformers… – izjavila je nedavno  Golijanin za Magazin Azra.  

Inače njena karijera krenula je uzlaznom putanjom nakon što je  2010. godine postala Miss BiH za Miss planete Zemlje. 

Trenutno radi za „Guess“ u čijim je kreacijama zablistala na proljetnoj sedmici mode u Rusiji. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije