Neke nećete prepoznati: Okupila se porodica Popadić iz "Boljeg života"

Radiosarajevo.ba
Neke nećete prepoznati: Okupila se porodica Popadić iz "Boljeg života"
/ Story
Tri desetljeća nakon premijernog emitiranja, prva postava TV serije 'Bolji život' ponovno se okupila. Stari kolege smijali su se i razgovarali kao da se snimanje nikad nije prekinulo.

Ponovni susret originalne glumačke postave kultne serije 'Bolji život' izazvao je lavinu uspomena i potaknuo sjećanja. Glumci su se našli kako bi pozirali za naslovnicu 600. broja srbijanskog izdanja časopisa Story.

" Kao da je jučer bilo", prokomentirao je Marko Nikolić (70) koje je u seriji glumio Dragišu Popadića zvanog 'Giga Moravac', 'glavu' peteročlane porodice, prenosi 24 sata.hr. 

On je glumio oca troje djece s kojima nikako ne može izaći na kraj: sinovima Aleksandrom 'Sašom' (Boris Komnenić) i Slobodanom 'Bobom' (Dragan Bjelogrlić) te koketnom kćerkom Violetom zvanom 'Viki' (Lidija Vukičević).

Svetlana Bojković (69) odnosno Emilija, oduševljena je što ponovno vidi stare kolege. 

"To nije bila samo serija. To je bilo razdoblje u kojem smo svi nekako veseli i ljepše živjeli. Ta serija je stvarana u divnoj atmosferi. Jako mi je drago da smo se nakon toliko godina svi opet okupili na ovom fotografiranju porodice Popadić"; rekla je Svetlana te dodala da je na setu popularne serije uvijek bilo zabavno.

Upravo zbog toga, smatra glumica, 'Bolji život' je bio veliki hit. Baš kao i na setu serije, tokom fotografiranja za Story, glumci su razgovarali se i šalili kao da snimanje 'Boljeg života' nikada nije prestalo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije