Nedugo nakon raskida sa saudijskim milijarderom Rihanna ponovo ljubi

Radiosarajevo.ba
Nedugo nakon raskida sa saudijskim milijarderom Rihanna ponovo ljubi
Foto: Instagram / Rihanna

Nedugo nakon što je javnost doznala da je Rihanna prekinula trogodišnju vezu sa saudijskim biznismenom i milijarderom Hassanom Jameelom, strani mediji šuškaju da pjevačica ljubi dugogodišnjeg prijatelja, repera A$AP Rockyja.

Nakon tri godine Rihanna prekinula s dečkom milijarderom

Naime, The Sun piše da su Rihanna i 31-godišnji Njujorčanin posljednjih dana jako bliski, a osim što su viđeni u izlasku na humanitarnom koncertu, kasnije su proveli noć u hotelskoj sobi.

Ipak, pjevačica još uvijek ne želi potvrditi vezu s reperom budući da smatra da je njihova veza još u povojima.

"Oni uživaju dok su zajedno. Odnos je posve ležeran i Rihanna ne razmišlja o budućnosti. Ona je odnedavno single djevojka koja se zabavlja", objasnio je izvor.

Ovo nije prvi put da mediji povezuju Rihannu i Rockyja koji su dugogodišnji prijatelji. Poznaju se još od 2013. godine kada je pjevačica glumila u spotu za njegovu pjesmu Fashion Killa, a iste su ih godine paparazzi uhvatili kako se strastveno ljube na ulicama New Yorka.

Osim druženja na humanitarnom koncertu Yams Day Benefit sredinom januara, u decembru su pozirali zajedno na crvenom tepihu dodjele Britanskih modnih nagrada. Rocky je nedavno proveo mjesec u švedskom zatvoru zbog fizičkog napada na muškarca na ulicama Stockholma. U cijeli se slučaj upleo i američki predsjednik Donald Trump, a reper je ubrzo pušten kući u New York.

Prije Rihanne, ljubio je poznate dame poput manekenki Chanel Iman i Kendall Jenner te reperice Iggy Azaleaje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije