Spektakl na plaži: Provocirala u gaćicama koje muškarci najviše vole

Radiosarajevo.ba
Spektakl na plaži: Provocirala u gaćicama koje muškarci najviše vole
Atraktivna Metisha Schaefer nedavno je fotografisana na plaži, a njeno savršeno isklesano tijelo bukvalno je ostavilo svijet bez daha.

Ona se, inače, proslavila u svijetu mode, ali je ipak nešto poznatija po preljubničkom skandalu, piše Blic.

Podsjetimo,upravo je zbog Metishae David McIntosh ostavio svoju tadašnju djevojku Kelly Brook, koja je uspjela da donekle promijeni savremene standarde i pokaže da i žene "normalne" građe mogu da budu primjer idealne figure.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by metisha (@metisha) on

Izgleda da su se McIntoshu ipak više dopali izvajani trbušnjaci i zategnuta guza...

Bilo kako bilo, lijepa Njemica i ovaj bivši marinac ubrzo su prekinuli, a od tada ona solira.

metisha-shaefer-bikini3.jpg - undefined

Foto: Profimedia

Jednom prilikom izjavila je kako joj je najvažnije da njen partner bude džentlmen i da ima manire, poput onih da joj otvori vrata od kola ili pomogne da obuče kaput.

Ona se ovog puta na plaži šetkala u plišanom minijaturnom bikiniju boje malina, a osim što je pokazala svoj raskošni dekolte, Metisha je u visoko sječenim gaćicama otkrila i pozamašnu zadnjicu.

metisha-shaefer-bikini1.jpg - undefined

Foto: Profimedia

Ova zaljubljenica u fitnes često nosi provokativne kupaće kostime, a gotovo svaki model koji vam padne na pamet joj pristaje kao saliven. No, ove gaćice joj posebno dobro pristaju, a sigurne smo da se i muškarcima dopadaju... Što joj vrlo vjerovatno i cilj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije