Nakon teških optužbi iz Srbije, Severina poručila: Nisam ubica niti ću to postati!

Radiosarajevo.ba
Nakon teških optužbi iz Srbije, Severina poručila: Nisam ubica niti ću to postati!
Foto: Facebook / Severina u novom spotu

Sudska bitka oko skrbništva nad sinom Aleksandrom između bivših partnera Severine Kojić i Milana Popovića i dalje traje, a nakon što je jučer na Općinskom sudu u Zagrebu održano još jedno ročište, naslovnice u Srbiji "vrište" s teškim optužbama, piše Tportal.

Svoje viđenje cijele situacije na svom je Instagram profilu, gdje je prati milion ljudi, dala i sama splitska pjevačica

"Policija istražuje napad: Seve pokušala da ubije Milana!" naslovnica je srbijanskog Telegrafa koja je nemalo iznenadila javnost, a istu je na svom Instagram profilu objavila i jedna od aktera 'priča s naslovnice'. Severina Kojić uz to je napisala podužu objavu:

"U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih 'dijagnoza', i neslužbeni status 'ubojice' u pokušaju oca djeteta.

Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. 'borbi' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair play-a' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe.

Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca...

Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog 'oglasa' u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže 'daleko mu kuća..''

Ispod njezine objave krenule su se nizati poruke podrške njezinih kolegica, ali i sasvim anonimnih osoba.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije