Prošle sedmice sahranio djevojku i bivšu misicu, sad i on pronađen mrtav

Radiosarajevo.ba
Prošle sedmice sahranio djevojku i bivšu misicu, sad i on pronađen mrtav
Nakon što je bivša reality zvijezda i nekadašnja misica i učesnica popularnog i kontroverznog reality showa Love Island Sophie Gradon (32), pronađena mrtva prošlog mjeseca, danas je stigla vijest da je preminuo i njen dečko Aaron Armstrong (25).

On je pronađen mrtav Blythu, Northumbria, sveg nakon što je na Instagramu objavio emocionalnu poruku pokojnoj djevojci Sophie, čija je sahrana bila u petak, prenosi Ladbible.

"Osoba je pronađena mrtva u 12.20 sati, 10. jula. Primili smo dojavu od Hitne pomoći da je mrtva pronađena 25-godišnja osoba", naveo je glasnogovorrnik Policijske uprave Northumbria, dodavši da nema tragova nasilne smrti.

Sophie Gradon, bivša misica i reality zvijezda, pronađena mrtva

Aaronov prijatelj blizak porodici je za list The Sun Oline rekao da je "apsolutno slomljen".

Aaron je pronađen mrtav svega nekoliko sati nakon što je napisao emotivnu poruku pokojnoj djevojci. Pored zajedničke fotografije napisao je:

"Želio bih da te mogu cijeli dan zagrliti". 

"Nedostaješ mi mnogo Sophie, ne prođe trenutak a da mi tvoj lijepi osmijeh nije pred očima. Volim te princezo", napisao je Aaron na Instagramu.  

 

A post shared by Aaron Armstrong (@aarona619) on

 

A post shared by Aaron Armstrong (@aarona619) on

Sophie je bivša reality zvijezda, a  2009. proglašena za misicu Velike Britanije. Bila je poznata i po tome što je bila prva žena koja se zabavljala s drugom ženom u navedenom reality showu. 

 

A post shared by Sophie Gradon (@sophiegradon) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije