Nakon divlje sedmice s manekenkom: Ben Affleck završio na klinici za odvikavanje

Radiosarajevo.ba
Nakon divlje sedmice s manekenkom: Ben Affleck završio na klinici za odvikavanje
Ben Affleck ponovno je krenuo na odvikavanje od alkohola nakon što se posljednjih nekoliko dana zabavljao s mlađahnim Playboy modelom Shaunom Sexton. Zbog nje je ostavio djevojku Lindsay Shookus, koja se iselila iz njegove vile.

No umjesto da uživa s 24 godine mlađom ljepoticom, Ben je viđen kako u društvu bivše supruge Jennifer Garner u jako lošem stanju napušta kuću te se vozi prema klinici u kojoj je je već boravio.

Ben_Affleck_Twitter.JPG - undefined

Foto: Twitter

Iako su se odlučili razvesti još 2015. godine nakon 10 godina braka, Jennifer i Ben ostali su u vrlo prijateljskim odnosima zbog troje djece, a čini se kako glumac jedino njoj vjeruje.

Prema pisanju stranih medija, Jennifer je bila ta koja je intervenirala u Benovu domu kako bi ga odvela u kliniku u Malibuu, a navodno su tome prethodile sedmice njegovog ekstravagantnog ponašanja.

Jennifer je i ostavila svog nestašnog supruga zbog njegove nemogućnosti da se izliječi od poroka, a Ben je poznat i kao veliki ljubitelj kocke. 

 

 
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije