Najzgodnija baka na svijetu: Gina Stewart je zvijezda Instagrama

Radiosarajevo.ba
Najzgodnija baka na svijetu: Gina Stewart je zvijezda Instagrama
Instagram / Gina Stewart

Godine su samo broj! Moto je ovo 47-godišnje zvijezde socijalnih mreža Gine Stewart, koja je dobila nadimak "najzgodnija baka na svijetu."

Ovu "baku" na Instagramu prati skoro sto hiljada ljudi, a nedavno ih je 'oborila s nogu' toples fotografijom koju je objavila uz poruku: "Budite ponosni na ono što jeste i ne dajte da vas postidi kako vas drugi vide."

Naime, Stewart mora ukloniti oba implantata u dojkama iz zdravtsvenih razloga, te posljednje vrijeme promovira poruku kako žene ne bi trebale povećavati svoje grudi.

"Patim već godinama zbog bolesti implantata. To su sve otrovi, toksini! Ne postoji implant koji je siguran: Samo zato što vaš nije pukao ne znači da ste sigurni, zapravo niste - svi toksini i hemikalije se nalaze i oko okvira umetka", poručila je ona.

Gina je postala velika zvijezda društvenih mreža kada se kandidirala za natjecanje Miss Maxim, početkom ove godine. Prijavila se s namjerom da, ako pobijedi, nagradu (10 hiljada dolara) donira prijateljici koja je imala moždani udar.

Seksi baka ima dva sina i dvije kćerke, koji imaju 27, 25, 23 i četiri godine, te jednogodišnju unuku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije