Najseksi zatvorenik prevario novu djevojku

Radiosarajevo.ba
Najseksi zatvorenik prevario novu djevojku

Jeremy Meeks (34) opet je nestašan. Njegova bivša supruga Melissa (39) tvrdi da je 'najseksi zatvorenik' već prevario novu djevojku Chloe Green (26).

Melissa, koja nije skrivala koliko ju je pogodio razlaz s Meeksom, bivšeg je za nevjeru optužila u objavi na društvenoj mreži.

Objavila je svoju fotografiju, a u opisu iste zahvalila je svima na podršci te naglasila kako se osjeća sjajno, a usput je napisala da njezin bivši vara novu djevojku.

"Radije bih bila sama i imala samopoštovanje, nego da netko radi budalu od mene", zaključila je.

Chloe je na glasu kao 'razmažena nasljednica' koja troši očev novac. Carstvo Philipa Greena, vlasnika britanskog modnog brenda Top Shop, procjenjuje se na 3.8 milijardi funti (oko 32 milijarde kuna). 

Meeks je u zatvoru završio 2014. zbog posjedovanja oružja bez dozvole. Nakon što je policija objavila njegovu zatvorsku fotografiju, žene diljem svijeta 'poludjele' su za njim te je ponosni vlasnik titule najseksepilnijeg zatvorenika na svijetu. Ovu veliku popularnost odmah su uočile modne agencije i nudile Meeksu ugovore još dok je bio u zatvoru.  

 

 

A post shared by Melissa Meeks (@mmeeks14) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije