Najseksi baki na svijetu Instagram ukinuo nagu fotografiju

Radiosarajevo.ba
Najseksi baki na svijetu Instagram ukinuo nagu fotografiju
Instagram / Gina Stewart je proglašena najseksepilnijom bakom na svijetu

"Najseksi baka na svijetu" proslavila se sjajnim izgledom i provokativnim fotografijama na kojima je uglavnom golišava, i to do te mjere da je Instagram riješio da ukloni posljednju koju je objavila.

Naime, Gina Stewart objavila je sliku na kojoj je potpuno naga, premda je intimne dijelove uspješno "sakrila", ali Instagram je riješio da je sankcionira... No na sreću brojnih muških obožavatelja Twitter je ipak riješio da je ova fotografija prihvatljiva, pa oni i dalje imaju priliku da "pare oči" na atraktivnoj plavuši.


"Smjernice kažu da slika ne smije da ima bradavice i one nisu prikazane na fotografiji, pa sam se obratila Instagramu da vrati fotografiju. To je samo gola fotografija sa strane i kosa prekriva sve što ne treba da se vidi", rekla je Gina za Daily Mail.

Podsjetimo, ova 48-godišnja dama proslavila se prije nekoliko mjeseci kada je ušla u finale takmičenja ljepote magazina "Maxim" u Australiji, a u kom se takmičila i s tri decenije mlađim djevojkama. Proglašena je najseksepilnijom bakom na svijetu, a postala je i vrlo utjecajna na društvenim mrežama, gde je prati više od 100.000 ljudi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Worlds hottest grandma (@ginastewartofficial) on


Nedavno je otkrila i da će najvjerojatnije ukloniti silikone, jer je shvatila da je zdravlje važnije od veličine grudi. Također, istaknula je da je to jedina plastična operacija kojoj se podvrgla, piše Blic.rs.



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije