Najmoćniji lezbejski par: Razvod će ih skupo koštati

Radiosarajevo.ba
Najmoćniji lezbejski par: Razvod će ih skupo koštati
Mega uspješna komičarka Ellen DeGeneres i glumica Portia Rossi navodno se razvode.

Iako ovo nije prvi put da mediji javljaju kako je odnos Ellen DeGeneres i Portie De Rossi u ozbiljnoj krizi, čini se kako ovog puta neće biti povratka na staro te im slijedi razvod.

Prema izvorima bliskim paru, Ellen je prošle sedmice skinula s ruke vjenčani prsten, što nikad prije nije učinila. Svima onima bliskim paru čiji brak traje već devet godina, razvod baš i nije neko iznenađenje.

Talk show voditeljica, komičarka i direktorica vlastite medijske kompanije Ellen DeGeneres, navodno je ta koja je odgovorna za raspad braka. Par je u maju uhvaćen u ružnoj javnoj svađi ispred jednog restorana u Los Angelesu, gdje su toliko vikale da se nisu obazirale ni na prolaznike. Očito je to bio tek početak kraja.

Portijini prijatelji rekli su da je lijepoj glumici dosadilo živjeti u sjeni svoje, znatno imućnije i uspješnije supruge, a najveći je problem to što se Ellen i postavljala kao da je nadmoćna.

Neprestano je pokušavala kontrolirati Portiu, govorila bi joj koje glumačke uloge da ne prihvaća jer "nisu dobre za nju", općenito se ponašajući posesivno i ljubomorno, otkrivaju izvori.

Portiji se navodno nakupilo svega te je rekla kako mora okončati taj brak, inače će "puknuti".

No, prije pravnog razvoda, Ellen mora dobro promisliti o tome kako zaštititi svoju vrijednu imovinu. Njeno bogatstvo se procjenjuje na oko 360 miliona dolara te je znatno bogatija od Portije, koja bi mogla profitirati razvodom, prenosi Express.hr

Ellen će vjerovatno ponuditi Portiji novac da bi potpisala ugovor prema kojem neće o detaljima njihovog braka govoriti u javnosti te je vjerojatno kako će pristati na bilo koju svotu Portia zatraži, piše In Touch Weekly. 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije