Udala se Ella Dvornik: Jedino je falio tata da me odvede do oltara

Radiosarajevo.ba
Udala se Ella Dvornik: Jedino je falio tata da me odvede do oltara
Foto: Instagram / Ella Dvornik i Charles Pearce

Ella Dvornik se udala za svog dugogodišnjeg partnera Charlesa Pearcea s kojim ima kćer Balie Dee.

"Prije 5 godina kad smo se tek upoznali, Charles me htio odvesti u Vegas da me oženi, ali ja nisam imala vizu. Ali sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj, nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine otkad smo zaručeni pokušavali smo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam porodice na drugim krajevima Europe, to je bilo jako, jako teško!", napisala je Ella na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

"Pa smo napravili ono što nabolje radimo, napravili smo to, kako bi Frank rekao, 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! Tek vjenčani! Gorila! P.S. Balie, volimo te (sad si službena)", dodala je Ella uz njihovu zajedničku fotografiju. 

Nakon što se udala ella je poslala emotivnu poruku svom ocu Dini Dvorniku.

"Hvala svima na čestitkama.. Jedino je falio tata da me odvede do oltara, al je u srcu uvijek i zauvijek. Tata ako gledaš, sve je ok, imam muža koji me čuva i voli. Ljubav se zove imenom tvojim", napisala je Ella na društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije