Muškarac tvrdi da je tajni sin princa Charlesa i Camille?

Radiosarajevo.ba
Muškarac tvrdi da je tajni sin princa Charlesa i Camille?
Foto: Unilad / Princ Charles i Camilla

Simon Dorante-Day (52) - čije je srednje ime Charles - iz Australije tvrdi da je tajni sin princa Charlesa i Camille, te traži DNK analizu kako bi dokazao svoju tvrdnju. 

Dorante-Day je rođen 5. aprila 1966. Živi u Australiji, a obitelj koja ga je odgojila usvojila ga je kada je imao 18 mjeseci.

Kada je Simon rođen, Charles je imao 17, a Camilla 18 godina, a Simon vjeruje da je on plod prve afere slavnog kraljevskog dvojca, danas bračnog para.

Britanski mediji podsjećaju kako se Charles s Dianom vjenčao 1981, a razveli su se 1996. godine. Charles se potom, 2005. godine, vjenčao s Camillom. Charles i Diana imaju dva sina, prinčeve Williama i Harryja, dok Camilla iz prvog braka (sa Andrewom Parkerom Bowlesom) ima dvoje djece, Lauru i Toma.

Simon (lijevo); Sin Camille Parker (desno) - undefined

Foto: Express.co.uk: Simon (lijevo); Sin Camille Parker (desno)

Simon tvrdi i kako bi cijeli svijet znao za njega, da princeza Diana nije poginula 1997: "Vjerujemo da je Diana znala da ja postojim i da je 'posložila kockice'. Mislim da je Diana pronalazila sve više odgovora o svom životu, o tome kakvo joj je zlo učinjeno i htjela je to objaviti javno."

Simon dodaje i kako mu je njegova baka Winifred, koja je radila za britansku kraljicu i princa Philipa, više puta kazala, bez okolišanja, da je on dijete Charlesa i Camille: "Nije to krila, to je govorila vrlo otvoreno."

Simon je na Facebooku objavio i fotografiju koja, kako on tvrdi, dokazuje da je on dijete slavnog para...

Simon sada želi uraditi i DNK analizu kako bi dobio i jasan odgovor da li su Charles i Diana njegovi biološki roditelji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije