Mračni dio Čoline prošlosti: Scena sa suprugom koje se ne sjeća sa osmijehom

Radiosarajevo.ba
Mračni dio Čoline prošlosti: Scena sa suprugom koje se ne sjeća sa osmijehom
Foto: Privatni album / Zdravko i Aleksandra su se vjenčali Prvog maja 2001.

Iako je danas najveća zvijezda na ovim prostorima i već decenijama niže brojne uspjehe, ne sjeća se Zdravko Čolić baš svih događaja sa osmijehom.

Pogotovo jednog kada je obožavateljka iskočila iz publike i napala njegovu ženu Aleksandru, sa kojom je u braku od 2001. godine.

Naime, mnogi su se pitali zašto se Aleksandra, sa kojom Čolić ima dvije kćerke, gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti. Možda je jedan od razloga upravo skandal koji se svojevremeno dogodio.

"Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti", rekao je Čola u jednom intervjuu, prenosi Blic.

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

"Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da može da joj bude samo drago zbog toga", rekao je pjevač.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije