Možete li prepoznati ovu glumicu: Osamdesetih je bila simbol ljepote

Radiosarajevo.ba
Možete li prepoznati ovu glumicu: Osamdesetih je bila simbol ljepote
Facebook / Kelly McGillis

Iako se posljednjih nekoliko godina puno govorilo o ponovnom okupljanju ekipe Top Guna za potrebe snimanja istoimenog nastavka, na veliku radost obožavatelja iščekivanju je došao kraj. Na Instagramu je Tom Cruise objavio teaser sa seta, ali, nažalost, među filmskom ekipom neće biti i ljepotica koja ga je očarala – Kelly McGillis.

Ipak, iako neće u filmu bili McGillis, mnogi se raduju nastavku ovog velikog filmskog ljubavnog hita koji napokon dobija svoj nastavak nakon 32 godine.

 Kelly McGillis - undefined

Facebook:  Kelly McGillis

Glumica Kelly McGillis, nakon Top Guna je odustala je od blockbustera te od tada povremeno snima. Jedna od njenih posljednjih televizijskih uloga je u seriji Nacija zombija iz 2014. godine, a posljednji put je punila stranice novina dvije godine kasnije, ali ne zbog glumačkog uspjeha, već zbog napada koji je doživjela u vlastitom domu, nakon čega je dobila dozvolu da nosi pištolj.

Danas je gotovo neprepoznatljiva, iako još uvijek ima taj neodoljiv osmijeh, danas 60-godišnja Kelly McGillis s viškom kilograma i sijedom kosom ne liči na djevojku u koju se Cruise u filmu zaljubio, ali i mnogi obožavatelji širom svijeta.

 

#Day1

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije