Monica Bellucci s početka karijere: Glumica je definicija neprolazne ljepote

Radiosarajevo.ba
Monica Bellucci s početka karijere: Glumica je definicija neprolazne ljepote
EPA / Monica Bellucci
Monica Bellucci odavno važi za jednu od najljepših žena svijeta, ali i za najbolji dokaz da ništa na ovom svijetu ne može da premaši prirodnu ljepotu.

Talijanska glumica je bukvalno odrasla pred budnim okom javnosti, budući da je manekenstvom počela da se bavi s 13 godina.

Međutim, tek kada se preselila u Milano 1988. godine počela je da stječe slavu, a u njenoj karijeri je jedna od najznačajnijih godina bila 1989, kada se pojavila na naslovnoj strani magazina Elle i kada je počela njena saradnja s brendom Dolce & Gabbana - koja i dalje traje.

Mlada manekenka u usponu je ubrzo postala čuveno ime u modnom svijetu, a njene fotke iz tih dana jasno pokazuju i zašto.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on

Fotografija mlade Monice Bellucci u crvenoj bluzi sa dubokim dekolteom postala je jedna od njenih najlegendarnijih slika, a nastala je upravo te 1989., kada je glumica imala svega 25 godina.

Iako je od tada prošlo skoro 30 godina, Talijanka i dalje plijeni istim šarmom i potpuno prirodnom, neusiljenom ljepotom i seksepilom kao i tih dana.

"Ljepota je hendikep ako si glup, a ne ako si inteligentan i znaš je iskoristiti. Osjećam se dobro i ugodno u svom tijelu, ali ne zbog toga što sam lijepa. Sretna sam što sam voljena i što imam divnu porodicu", izjavila je jednom prilikom glumica.

Kombinacija savršenog lica i zamamnog tijela Monici Bellucci priskrbila je titulu seks simbola i jedne od najljepših žena na svijetu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije