Modni gaf slavne manekenke: Neposlušna haljina otkrila previše

Radiosarajevo.ba
Modni gaf slavne manekenke: Neposlušna haljina otkrila previše
Foto: Profimedia / Chrissy Teigen
Manekenka i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen, nedavno se našla na meti hejtera na društvenim mrežama koji su je prozvali zbog viška kilograma koje je nakupila u trudnoći.

Iako se Chrissy uspješno odbranila od negativnih komentara na sebi svojstven način, čini se kako manekenku ipak pogađaju zli jezici.

Kako se slična situacija ne bi ponovila, manekenka se za jedan dogovoreni sastanak utegnula u stezne gaćice, no neposlušna haljina je vrlo brzo sve otkrila paparazzima.

Naime, ona je viđena u Los Angelesu kako izlazi iz automobila i odlazi na zakazani sastanak, a umjesto njezinog stajlinga, u centru pažnje našlo se ono što je manekenka "krila ispod haljine"...

Neposlušna asimetrična haljina s dugačkim prorezom u jednom trenutku je otkrila stezne gaćice koje je slavna ljepotica pokušala prikriti tako što je odrezala lijevu nogavicu, no trud se pokazao uzaludnim, piše Tportal.

 
 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije