Modni dvoboj: Melania Trump i kraljica Rania sličnog stajlinga

Radiosarajevo.ba
Modni dvoboj: Melania Trump i kraljica Rania sličnog stajlinga

Melania Trump i kraljica Rania pridružile su se predsjedniku Trumpu i jordanskom kralju Abdulahu II na druženju u Zelenoj sobi, nakon što je predsjednički par ugostio njihovo visočanstvo u Bijeloj kući. Bio je ovo jedan od dugoočekivanih modnih dvoboja, s obzirom na to da su obje državne predstavnice jedne od najbolje odjevenih žena današnjice, što su dokazale i ovaj put.

Dok su im muževi vodili bilateralni sastanak o političkim pitanjima, Melania Trump i kraljica Ranija su pile čaj u Zelenoj sobi.

Prva dama i kraljica u svakoj prilici plijene elegancijom i do savršenstva osmišljenim stajlinzima, zbog čega ih mediji diljem svijeta izdvajaju kao jedne od najbolje odjevenih državnih predstavnica i žena uopće.

Da ne znaju za pogreške prva dama i kraljica dokazala su i ovog puta, zablistavši u vrlo sličnim elegantnim izdanjima zbog kojih se činilo kao da su se dvije dame dogovorile oko izbora odjeće. Obje su odabrale nježno ružičastu nijansu od glave do pete, a ta nježna boja donijela im je same komplimente modnih kritičara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije