Mnogi su sumnjali u njihovu ljubav: Romatična veza Adriane Lime i Metina Hare

Radiosarajevo.ba
Mnogi su sumnjali u njihovu ljubav: Romatična veza Adriane Lime i Metina Hare
Instagram / PrtScr
Romantična veza između Adrijane Lime i njenog dečka Metina Hare inspirira na toliko nivoa.

Na prvi pogled biste se zapitali šta jedna od najljepših žena svijeta traži s "normalnim" likom, ali toliko je prelijepih stvari koje se mogu pročitati između redova. 

Idilična priča između manekenke i turskog pisca počela je u junu prošle godine. Iako su svi mislili da je u pitanju marketinški trik i predviđali im brz raskid, simpatičan par to uporno demantira. Zapravo, ovdje nema potrebe iznositi prljavi veš niti tražiti nešto što bi išlo protiv njih dvoje.

Zašto?

Prvo, jer dečko izgleda nevjerovatno normalno, pisac je i nije toliko poznat kao njegova djevojka. Izgleda kao većina prosječnih muškaraca i nije neki lik koga biste zapazili. Drugo, niži je od nje i mnogima takve stvari bodu oči. No, ne i Adrijani. 

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Očigledno je da ljubavi ne manjka, a svim muškarcima koji se osjećaju iole nesigurno, Hara treba biti zvijezda vodilja. Adrijana povremeno izbaci na Instagramu fotku s Metinom, i ako joj je vjerovati na riječ - ljubav je u zraku. 

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Metin Hara je možda postao svjetski poznat kada je poljubio Viktorijinog anđela, ali samo će površni i zavidni ostati na tako plitkim činjenicama. Hara je izvanredan psihoterapeut, čovjek koji je ubijedio Turke da je sve u energiji, piše Daily Mail.

Pisac je prošle godine Limi poklonio svoju knjigu s kojom je ubrzo uslikana, pa su svi mislili da je u pitanju viralna kampanja. No, pogrešili su. 

Istina je samo jedna - Hara nije klasičan holivudski ljepotan ali vjerovatno ima taj X faktor, prenosi noizz.rs

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije