Mlada pjevačica rastužila regiju: Tata je ubio mamu, pa se objesio...

Radiosarajevo.ba
Mlada pjevačica rastužila regiju: Tata je ubio mamu, pa se objesio...
Antonija Kihalić, jedna od učesnica showa Zvijezde u Hrvatskoj, rastužila je javnost svojom porodičnom pričom o ocu koji je ubio svoju suprugu i još dvije žene, nakon čega se objesio tokom izdržavanja zatvorske kazne.

Iako ranije prepoznata kao jedna od favoritkinja showa, koja oduševljava svojim glasom, ova 24-godišnja djevojka dospjela je u centar pažnje zbog svoje tužne priče, piše hrvatski RTL.

Završen je prvi krug takmičenja u showu Zvijezde, a prolaz u drugi krug sinoć je izborila i Antonija Kihalić (24) iz Petrinje koja je oduševila žiri svojim glasom, ali i šokirala životnom pričom.

"Imala sam 13 godina, moj tata ubio je mamu i njezine prijateljice i onda se objesio u zatvoru nekoliko godina kasnije. Brat i ja bili smo tada kod bake i djeca", kazala je Antonija u svojoj ispovijesti.

Ona je pojasnila kako je njen otac Vlastimir 2005. godine počinio trostruko ubistvo, a kao motiv je naveo to što ga je žena namjeravala ostaviti.

Ipak, svoj spas mlada pjevačica pronašla je upravo u muzici, putem koje prenosi emocije, i to itekako dobro radi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije