Mlada glumica nastradala pokušavajući napraviti selfie

Radiosarajevo.ba
Mlada glumica nastradala pokušavajući napraviti selfie
Foto: Twitter / Bethany Maria Beales

Mlada glumačka nada Bethany Maria Beales tragično je nastradala tokom protekle godine kada je pala sa 19. sprata jednog londonskog hotela.

Istraga koja se trajala nekoliko mjeseci pokazala je kako je glumica nastradala nesretnim slučajem dok je pokušavala da napravi selfie, nakon čega se okliznula i pala na trotoar, prenosi Daily Mail.

"Njen mobilni telefon pronađen je vrlo blizu mjesta gdje je pala, što bi moglo da ukaže na to da je pokušavala da napravi selfie prije nesrećnog slučaja. Moglo bi biti da ga je čak i držala u ruci prilikom pada", javljaju britanski mediji.

Povrede koje je zadobila tokom pada bile su smrtonosne, a ljekari su nakon obdukcije ustanovili da je mlada glumica bila pod dejstvom alkohola što je prema njihovom mišljenju moguć uzrok njene smrti budući da je tokom večeri kada je nastradala, nekoliko sati provela na jednoj zabavi.

"Bethany je bila dobra, zabavna, vjerna, inteligentna, talentovana i prelijepa osoba koja je promijenila život svima koji su imali tu sreću da ih ona voli. Bila je više od kćerke, unuke, rođake, polusestre, kume i prijateljice. Bila nam je cijeli svijet. Imala je najsjajniji osmjeh i najljepši glas. Bila je naša ptičica", rekli su o njoj članovi porodice, prenosi Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije