Miley Cyrus ne želi potpisati papire za razvod: "Treba nam pauza"

Radiosarajevo.ba
Miley Cyrus ne želi potpisati papire za razvod: "Treba nam pauza"
Instagram / Liam Hemsworth i Miley Cyrus

Pjevačica Miley Cyrus (26) nije spremna potpisati papire za razvod od supruga Liama Hemswortha (29), prenosi Daily Mail. 

Nakon što su prije nekoliko dana službeno objavili kako se razvode nakon samo osam mjeseci, pjevačica je ipak odlučila sačekati sa službenim okončanjem braka. 

Izvor za spomenuti medij otkrio je kako je par odlučio 'uzeti predah' od braka, ali kako to nužno ne znači da je ovo konačan kraj njihove dugogodišnje veze.

"Trenutno su uzeli pauzu jer im je bila prijeko potrebna. Nalazili su se u lošoj situaciji s puno neslaganja. Oboje su se složili da je bolje provesti neko vrijeme odvojeno, ali to ne znači da je njihova veza potpuno gotova", ispričao je izvor te objasnio kako je par i prije imao prekide i pauze, ali bi se svaki put u konačnici pomirili te će zbog toga sačekati i s potpisivanjem papira za razvod.

Njihov se brak na prvi pogled činio gotovo savršenim, međutim, a pjevačica je iznenadila viješću kako se razvode. Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju na kojoj ne nosi vjenčani prsten. 

Kao razlog navela je kako se oboje moraju koncentrirati na same sebe i na karijere. Međutim, svađe su navodno počele još prošle godine i to zbog planiranja djeteta i želje za proširenjem porodice.

"On je želio dijete i nije htio odustati ni odgađati planove za širenjem porodice, ali Miley to baš nije imala na pameti. Srce mu se nakon toga slomilo", izjavio je izvor blizak paru za OK!Australia. Dodao je kako se Miley zapravo nije htjela ni udati.

 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije