Michelle Pfeiffer otkrila tajnu uspješnog braka: "Samo nas dvoje"

Radiosarajevo.ba
Michelle Pfeiffer otkrila tajnu uspješnog braka: "Samo nas dvoje"
Foto: Instagram / Michelle Pfeiffer

Tek nedavno se glumica Michelle Pfeiffer pridružila jednoj od najpopularnijih društvenih mreža - Instagramu, a upravo se tamo ovih dana svojim obožavateljima pohvalila lijepom proslavom 25-godišnjicom braka, koju su proslavili još krajem novembra.

Michelle je četvrtinu vijeka u braku s televizijskim scenaristom i producentom, autorom brojnih poznatih serija Davidom E. Kelleyjem.

Uz zajedničku fotografiju, nastalu tokom intimne proslave godišnjice braka, na kojoj nazdravljaju bijelim vinom. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michelle Is My Goddess(@goddessmichellepfeiffer) on

Par se upoznao u januaru 1993. godine kada su im prijatelji organizirali  sastanak naslijepo. Iako ništa nije išlo po planu, Kelleyju je Michelle "zapala" za oko, pa ju je već sljedeće nedjelje pozvao u bioskop. Veza je od samog početaka bila ozbiljna, samo 10 mjeseci kasnije par se vjenčao, a tog istog dana krstili su i svoju usvojenu kćerku Claudiu Rose.

Tačno devet mjeseci kasnije rodio se i njihov zajednički sin, kome su dali ime John Henry. Upravo zbog činjenice da su roditelji postali i prije braka, a potom im se rodio i sin, Michelle Pfeiffer i David E. Kelley nikada nisu otišli na medeni mjesec.

"Možda se upravo zbog toga svega još uvijek nismo zasitili jedno drugoga i digli ruke od nas, jer je naš fokus sve vrijeme bio usmjeren na nešto drugo. No, to ne znači da uzimamo naš brak zdravo za gotovo. Još uvijek, barem jednom nedjeljno, imamo male, romantične izlaske na večere. Samo nas dvoje", izjavila je svojevremeno lijepa glumica.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michelle Pfeiffer Pfabulous

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije