Meryem Uzerli: Kada sam dobila nagradu za glumu, htjela sam se ubiti

Radiosarajevo.ba
Meryem Uzerli: Kada sam dobila nagradu za glumu, htjela sam se ubiti
Turska glumica Meryem Uzerli proslavila se po ulozi Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, a nedavno je priznala da je tokom snimanja ove serije pokušala samoubistvo.

Meryem ističe da joj se dogodio pakao u privatnom životu zbog neslaganja s partnerom u vezi kćerke, a sve se odrazilo i na njen posao.

Ranije je Uzerli govorila i o neslaganju s bivšim vjerenikom koji je želio da ona abortira. Uzerli je ipak porodila djevojčicu, iako nije imala nikakvu podršku vjerenika.

"U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isjekla sam ruke, krv je bila svuda. Htjela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome vidjela jedini izlaz. Htjela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam vidjela spas. Psihički sam bila jako loše", istaknula je Uzerli.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije