Melania šokirala svijet: Prvi put progovorila o bračnoj krizi na televiziji

Radiosarajevo.ba
Melania šokirala svijet: Prvi put progovorila o bračnoj krizi na televiziji
Foto: Harper's Bazaar / Melania Trump
Melania Trump je nedavno dala opširan intervjuu u kome nije bilo "zabranjenih pitanja", pa je između ostalog progovrila i krizi i u braku, te kako je navodna afera njenog supruga uticala na njihov odnos.

Cijeli  intervju biti će dostupan u petak - 12. oktobra, a za sada je prikazana samo najava, ali i onda pruža uvid u intrigantne izjave prve dame Amerike.

Melania Trump je predmet ismijavanja: Njen stajling postao viralni hit

Lijepa Slovenka osvrnula se i na pokret #MeToo, istakavši da imaju njenu punu podršku, ali i da s druge strane svi oni koji iznose optužbe za seksualno zlostavljanje moraju da ih potkrepe čvrstim dokazima.

"Podržavam žene i treba da se čuju. Moramo im dati podršku. Ali također i muškarcima, ne samo ženama", rekla je Melania za ABC.

Novinar je Melaniju upitao i da li smatra da su muškarci koji su optuženi za različite vidove seksualnog zlostavljanja nepošteno tretirani u medijima.

"Zaista treba da imate čvrste dokaze. Ne možete samo tako nekome da kažete bila sam seksualno zlostavljana ili ti si mi to uradio, jer mediji ponekad odu predaleko i znaju da na nekorektan način prikažu neke priče", objasnila je ona, i dalje insistirajući da je svom snagom na strani žena.

Također, novinar je upitao Melaniju da prokomentariše famu koja se pojavila kada je posjetila djecu migrante na granici sa Meksikom u jakni na kojoj je pisalo "Zaista me nije briga, a vas?".

No, u najavi nismo imali prilike da čujemo njen odgovor...

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije