Meghan u Engleskoj provela tri dana: Tajna posjeta o kojoj svi pričaju

Radiosarajevo.ba
Meghan u Engleskoj provela tri dana: Tajna posjeta o kojoj svi pričaju
Instagram / Meghan u Engleskoj provela tri dana

Nakon što su više od 40 dana proveli u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, gdje su proslavili Dan zahvalnosti i, potom, Božić i Novu godinu, Meghan Markle i princ Harry su se vratili u Veliku Britaniju početkom januara.

Učinili su to bez osmomjesečnog sina Archieja, a Meghan se svega tri dana kasnije vratila u Kanadu, gdje ju je čekao mališan.

S druge strane, princ Harry je ostao u Engleskoj, gdje je boravio sve do prekjučer, kada je stigao u Vancouver.

Nakon što je odradio svoj posljednji službeni angažman u Londonu, princ Harry požurio je prema aerodromu i u pratnji članova osiguranja, noseći tek jednu torbu preko ramena, izašao iz aviona u Kanadi i krenuo u novi život.

Nakon 10 dana razdvojenosti, sinoć je ponovo bio u zagrljaju najdražih - supruge Meghan Markle i osmomjesečnog sina Archieja, zbog kojih je i napravio potez koji je šokirao kraljevsku porodicu, ali i širu javnost.

Iako je od Meghaninog boravka u Britaniji prošlo izvjesno vrijeme, mediji su tek danas saznali za jednu njenu tajnu posjetu!

Naime, na zvaničnoj stranici Meghan Markle i princa Harryja na društvenoj mreži Instagram objavljene su dvije fotografije vojvotkinje u posjeti prostorijama Udruženja za zaštitu životinja Mayhew, čiji je ona pokrovitelj već godinu.

"Ranije ovog mjeseca, vojvotkinja je svratila kako bi posjetila nevjerovatne ljude Mayhewa i saznala više o sjajnom napretku koji su otvarili tokom sezone praznika", navodi se u opisu fotografija.

Inače, na letu British Airwaysa  Harryja snimili su ga ostali putnici, otkrivši tako da je, baš poput svih ostalih, i on sjedio u ekonomskoj klasi, vjerojatno 'opečen' nakon što je s Meghan još ljetos koristio iznajmljivao avione na račun poreznih obveznika za privatna putovanja.

Dok se on spremao za putovanje, njegova supruga Meghan Markle snimljena je u šetnji parkom Horth Hill Regional, nedaleko od njihove vile na otoku Vancouveru, gdje žive još od Dana zahvalnosti prošle godine. Meghan nije nikada djelovala sretnije...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije