Meghan Markle progovorila o trudnoći i otkrila zanimljive detalje

Radiosarajevo.ba
Meghan Markle progovorila o trudnoći i otkrila zanimljive detalje
Foto: Daily Mail / Meghan Markle
Australska turneja i raspored iste za Meghan Markle i princa Harryja postaju sve zgusnutiji, no oboje sve svoje obveze odrađuju sa smiješkom na licu, ne želeći nikome pokazati da im je sve, ponajviše zbog velike vremenske razlike, naporno.

Svaki njihov korak na 16-dnevnoj australskoj turneji pomno se prati, posebno otkako se doznalo da je vojvotkinja od Sussexa u drugom stanju.

Tokom četvrtog dana turneje, Meghan Markle princ Harry boravili su na čuvenoj australskoj plaži Bondi, a upravo tamo otkrila je i pojedinosti svoje trudnoće.

Sve to ispričala je drugoj trudnici, 35-godišnjoj Charlotte Connell, koja se time pohvalila za medije.

"Rekla mi je da je za nju trudnoća kao da je sve vrijeme pod utjecajem jet lega. Priznala je kako se jutros probudila u 4:30 te da je, budući da više nije mogla zaspati, vježbala jogu."

Joga za Meghan Markle inače nije nepoznanica, budući da je njena majka Doria Ragland instruktorica joge u Los Angelesu te joj je upravo ona prenijela ljubav prema istom.

 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije