Meghan Markle otkrila kako ju je zaprosio princ Harry

Radiosarajevo.ba
Meghan Markle otkrila kako ju je zaprosio princ Harry
Princ Harry zaručio je svoju djevojku, glumicu Mehgan Markle, nakon godinu dana veze. Kraljevska porodica tako se sprema za još jedno vjenčanje koje bi se trebalo održati u proljeće 2018. godine.

Sada je mladi par dao i intervju te otkrio detalje koje do sada nismo znali.

"Bili smo u vikendici i pekli smo piletinu. Odjednom me je zaprosio. Bilo je nekako prirodno, romantično i jako slatko", otkrila je Meghan te tako svima dala do znanja kako se njihove zaruke ne razlikuju mnogo od drugih.

''On je kleknuo, a ja nisam dozvolila da završi rečenicu nego sam ga pitala mogu li odmah reći da i potpuno sam zaboravila uzeti prsten'', otkrila je buduća članica kraljevske porodice.

Harry je sam dizajnirao prsten, a u njega su ugrađena dva dijamanta koja su pripadala njegovoj pokojnoj majci, princezi Diani.

Meghan neće dobiti titulu princeze, kao što ju nisu dobile ni Camilla ni Kate. Britanski mediji nagađaju da će ona i princ postati Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije