Meghan Markle očekuje blizance?

Radiosarajevo.ba
Meghan Markle očekuje blizance?
Foto: Profimedia / Meghan Markle

Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle je trudna šest mjeseci te javnost željno iščekuje rođenje kraljevske bebe, kao i budući roditelji, princ Harry i Meghan.

Kako prenosi Cheatsheet.com, Meghanin trbuh je sve veći te se brojni obožavatelji pitaju nosi li vojvotkinja blizance? Protokol je takav da se o trudnoćama u kraljevskoj porodici ne iznose informacije u javnost, osim možda djetetova zdravlja. Ne otkriva se niti spol, stoga se do rođenja neće znati ništa o djetetu. 

Naime, spomenuti portal ističe naučne činjenice poput te kako žene iznad 35 godine imaju veću šansu za blizancima ili trojkama, a naznačuju i Meghaninu visinu. S obzirom na to da je veće visine od prosječne Amerikanke, šansa za blizancima se povećava.

Meghan Markle - undefinedFoto: Profimedia / Meghan Markle

Također njeno porijeklo ima najveći postotak za blizance, tačnije, otac joj je irsko-nizozemskog porijekla, a majka Afroamerikanka.

No, s druge strane ističu i šanse koje umanjuju ovu glasinu, a to je kako je vrlo rijetko da žena tokom prve trudnoće nosi blizance.

Nadalje, niko ne zna historiju porodice Meghan Markle, a u kraljevskoj obitelji do sada nisu rođeni blizanci. Stoga, hoće li Meghan roditi blizance ili ne, svi će morati pričekati do dana kada će na svijet doći još jedna kraljevska beba, prenosi Story.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije