Meghan Markle ne može sakriti koliko je očajna

Radiosarajevo.ba
Meghan Markle ne može sakriti koliko je očajna
Foto: Twitter / Meghan Markle i princ Harry

Nakon što su britanski mediji napisali vjerojatno gotovo sve što se da o Meghan Markle, nekadašnja američka glumica inspirirala je i novinare iz Amerike da joj posvete novinske stupce.

Izvor blizak nekadašnjoj glumici 'Suitsa', otkrio je za US Weekly kako se ona osjeća poprilično očajno i kako je za nju cijela situacija stresna, otkako je postala vojvotkinja od Sussexa.

Navodno Meghan Markle najviše smetaju glasine o navodnom neslaganju nje i Kate Middleton, kao i sve ostalo što se piše o kraljevskoj porodici, a u čemu je ona prozvana glavnim krivcem, piše T-portal.

Kako otkriva izvor, od svega ju je vjerojatno najviše zasmetalo to što ju se predstavlja kao osobu koja ima potrebu da bude u centru pozornosti i kako ne bira svoj put do vrha.

Holivudski insajderi nedavno su otkrili za Vanity Fair kako Meghan Markle i nije osoba 's kojom možeš biti prijatelj' kao i to da je njezin cilj uvijek bio udati se za neku 'facu'.

Kao odgovor na negativne medijske napise, izvor blizak kraljevskoj porodici rekao je:

“Meghan prolazi kroz teško razdoblje. Osim što je u visokom stupnju trudnoće mora se boriti s javnim prozivkama, a zbog toga je za nju cijela situacija nevjerojatno stresna”.

Šuška se i kako je sam princ Harry rekao da se osjeća odgovornim za to što se njegova supruga osjeća tako loše, a i prije je već govorio kako osjeća frustracije jer ju ne može zaštiti od osude javnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije