! / Meghan i Harry za svoj odmor odabrali raj na zemlji: Evo gdje uživaju sa svojim sinom

19. 08. 2019. u 14:06:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa stigli su prije nekoliko dana u luksuzno francusko ljetovalište. Mama Meghan Markle uslikana je kako držeći sina Arhiea Harrisona u naručju izlazi iz aviona.

Meghan i Harry u ležernim odjevnim kombinacijama pripremaju se za veliko putovanje u Afriku na koje će također voditi sina.

Evo gdje ljetuju Meghan i Harry - undefined

Foto: Instagram: Evo gdje ljetuju Meghan i Harry

Iako ljekari ne savjetuju da beba prije 10. mjeseca kreće na duži put, poznati par se oglušava na te savjete - jer na raspolaganju ima ono što većina roditelja ne može da priušti : privatne avione i sve što treba da bi putovanje proteklo bez ikakvog rizika po dijete.

Britanci ipak ne propuštaju priliku da to istaknu, ali i da kritikuju vojvotkinju i vojvodu (indirektno) što na ljetovanju troše ogromne sume novca.

Na Ibici su za sedam dana potrošili 130 hiljada eura. Troškovima treba dodati i plaćanje obezbeđnja koje ih prati u stopu, a koje je inače uvek sa njima.

Evo gdje ljetuju Meghan i Harry - undefined

Foto: Instagram: Evo gdje ljetuju Meghan i Harry

Stope bezbjednosti su na najvišem nivou.

Slike iz Nice pojavile su se na brojnim društvenim profila, a komentari koje su pokrenule glase: "Zašto uvjek skrivaju Archijevo lice?" (zar nije to razuman potez? Mnogi misle da je bespotreban jer je javnost već upoznala malog princa), "Isti je tata Harry", "Baš je porastao", "Sjajna porodica". I onda BUM.

"Savršen su par, po licemjerstvu. Drago mi je što je Harry sa devojkom koja kaže da se bori za zaštitu prirode, a isključivo putuje privatnim avionom, koja kaže da podržava svoje etničko porijeklo, a prokriva afričke korijene".

Evo gdje ljetuju Meghan i Harry - undefined

Foto: Instagram: Evo gdje ljetuju Meghan i Harry

Nije moglo da prođe bez kritikovanja Meghan, kojoj upuđuju oštre riječi otkako se zaručila za Harrya, zar ne?

KOMENTARI (1)