Princ Harry i Meghan Markle blistali na proslavi 70. rođendana princa Charlesa

Radiosarajevo.ba
Princ Harry i Meghan Markle blistali na proslavi 70. rođendana princa Charlesa
Foto: EPA / Meghan Markel i princ Harry
Princ Harry i vojvotkinja Meghan Markle stigli su dotjerani i sretniji nego ikada i izazvali su pravu senzaciju među okupljenima na proslavi 70. rođendana princa Charlesa u Buckinghamskoj palači.

U vrtovima Buckinghamske palače u Londonu slavi se 70. rođendan princa Charlesa na kojem se okupila cijela porodica, prijatelji, ali i brojni saradnici i humanitarci koji su usko vezani za budućeg kralja.

Među hiljadama okupljenih najviše su se očekivano istaknuli novopečeni supružnici princ Harry i Meghan Markle čije je vjenčanje još uvijek tema broj jedan.

Vojvode od Sussexa kao i uvijek do sada oduševili su svojim pojavljivanjem, što u modnom što u ljubavnom smisli. 

Lijepa 36-godišnjakinja i ovoga je puta uspjela briljirati odabirom garderobe. Vojvotkinja od Sussexa nosila je elegatnu prljavobijelu Flavia haljinu A kroja i prozirnih dugih rukava londonskog brenda Goat koju je začinila tradicionalnim engleskim šeširom britanskog dizajnera Philipa Treacyja i satenskom torbicom brenda Wilbur & Gussie.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije