Marko Bošnjak nakon pobjede u 'Pinkovim zvezdicama' sretan i neumoran

S. Dž.
Marko Bošnjak nakon pobjede u 'Pinkovim zvezdicama' sretan i neumoran
Marko Bošnjak iz Prozora pobijedio je sinoć u superfinalu takmičenja "Pinkove zvezdice".

Publiku je oduševio izvedbama pjesama Something gotta hold on me američke pjevačice Ette James, Zdravka Čolića Loše vino i Žutim dunjama kojom je rasplakao publiku i žiri, a na kraju potpuno je oduševio i izvedbom Zajdi, zajdi uz pratnju klavira. 

U petom krugu, u kojem su ostali samo on i Martija Stanojković, Marko je otpjevao Što te nema Jadranke Stojaković, nakon čega je postao druga "Pinkova zvezdica".

Pozvali smo Marka nakon superfinala.

Iako umoran nakon emisije koja je trajala skoro šest i pol sati, Marko se ispred hotela odmah odlučio igrati poklonima koje je dobio, ispričao je za Radiosarajevo.ba njegov ujak i menadžer Pero Pavlović Ćiro.

"Trenutno Marko snima emisiju uživo. Nadamo se da će što prije završiti, pa da idemo kući", rekao nam je Ćiro, ne krijući koliko je porodica sretna Markovom pobjedom.

Markov ujak je i njegova najveća podrška, ali i neko ko ne dozvoljava da jedan show oduzme njegovo djetinjstvo, te pušta da odluke donosi sam dječak. I pobjedu je Marko prihvatio kao dijete, kaže da je nije ni svjestan, ali dječak je presretan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije