Marisol slavi 55. rođendan: Zbog nje se kasnilo na posao i proljevale rijeke suza

Radiosarajevo.ba
Marisol slavi 55. rođendan: Zbog nje se kasnilo na posao i proljevale rijeke suza
Meksička glumica Erika Buenfil sredinom 1990-ih godina vinula se u zvijezde zahvaljujući naslovnoj ulozi u telenoveli Marisol.

Preko noći je nastala pomama za skromnom djevojku s ožiljkom na licu, a gledatelji su jednostavno “gutali” svaku epizodu. Kasnilo se na posao, u školu…

Ali nije se smio propustiti nijedan detalj sapunice.

Simpatičnoj Eriki tada su bile 32 godine, a u petak je popularna glumica proslavila 55. rođendan...

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on

“Sretan rođendan, draga Erika, svakim si danom sve ljepša”, “Kraljice naša, neka ti se ostvare sve želje, prekrasna si”, samo su neke od poruka koje je dobila.

Inače, nakon snimanja Marisol, Buenfil se pojavila u još nekoliko većih uloga u telenovelama, ali se ipak više posvetila pozorištu i privatnom životu. 

U kratkoj vezi s bivšim meksičkim predsjednikom Ernestom Zedillom dobila je sina Nicolasa, s kojim često objavljuje fotografije na društvenim mrežama, piše Net.hr.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on

Posljednjih se godina pojavila u seriji Divlja mačka, a za ulogu u Pravim ljubavima osvojila je nagradu TvyNovelas za najbolju glumicu, nagradu koja u Meksiku ima vrijednost poput američkog Oscara...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije