Marija se naljutila zbog vijesti o zarukama: Nemojte izigravati male bogove

Radiosarajevo.ba
Marija se naljutila zbog vijesti o zarukama: Nemojte izigravati male bogove
Nakon što je objavila fotografiju na kojima se vide zaručnički prstenovi, kroz medije se prenijela vijest da se pjevačica Marija Šerifović zaručila.

"Zavoliš me najgoru-dobićeš me najbolju" stoji u Marijinom opisu uz hashtag #iDo na fotografiji na kojoj se vidi i da je prsten na desnoj ruci.

Tim povodom oglasila se pjevačica ponovo na svom Facebook profilu.

"Dragi mediji, molim vas, da budete dovoljno ljubazni da sada makar malo pokušate da sanirate štetu koju ste naneli. Moja krivica je u tome što sam se našalila, ali ovo odavno nije smešno. Nemojte izigravati male bogove i igrati se sa tuđim životima, nije fer, nije korektno, nije ni normalno, a na kraju ja to nisam ni zaslužila. Moji prijatelji nisu zaslužili da im uništavate život zato žto su moji prijatelji. Nisam se verila, neću se udati, oženiti... Ali o meni možete da pišete šta hoćete, samo ostavite moje prijatelje na miru i demantujte ovaj pakao koji ste bez ikakvog razloga i povoda napravili. I evo hvala vam na tome!", napisala je Marija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije