Margot Robbie: Prelijepa glumica čeka svoje prvo dijete

Radiosarajevo.ba
Margot Robbie: Prelijepa glumica čeka svoje prvo dijete
Glumici se ostvarila velika životna želja.

27-godišnja Margot Robbie očarala nas je u kino hitu "Vuk s Wall Streeta", a od tada nas nije prestala očaravati svojom pojavom te zanimljivim modnim ukusom.

Robbie je poznata i po tome što ne voli previše pričati o svom privatnom životu, no ne skriva kako je već godinama sretno i ludo zaljubljena u svog supruga, britanskog redatelja Toma Ackerleyja.

 

Objavu dijeli @margotrobbie

Par je prošlog decembra održao vjenčanje u Australiji, no nedavno se saznalo kako je par zapravo već 3 godine u braku da to niko nije znao, a australsko vjenčanje bila je samo zabava za porodicu i prijatelje. 
 
Zaljubljenom paru za pola godine trebala bi stići bebica, jer kako su potvrdili bliski prijatelji glumice, ona je već 3 mjeseca u drugom stanju te duo ne može biti sretniji.
 
"Margot je željela biti majka još otkad se spetljala s Tomom, a sada se i to napokon dogodilo", otkrio je izvor blizak paru, a glumica je nedavno sama potaknula takve glasine kada joj se na jednoj dodjeli nagrada ispod haljine počeo nazirati trbuščić.
 
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije