Manekenka "digla" temperaturu bujnim poprsjem u Meksiku...

Radiosarajevo.ba
Manekenka "digla" temperaturu bujnim poprsjem u Meksiku...
Foto: Instagram / Demi Rose

Prava sreća je dan proveden na plaži, rekla je britanska manekenka i starleta Demi Rose (24).

Hladne zimske dane zamijenila je za topli grad Tulum u Meksiku. Već je u minijaturnim bikinijima mamila poglede na plaži, a onda je otišla korak dalje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Excited for 2019 and all the good vibes it has to offer!

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

„Ovdje se provodim kao nikada u životu, hvala ti dragi što si ovdje sa mnom“, rekla je Rose pa se skinula u toples i sunčala na plaži.

Njezin brižni dečko je svaki njezin trenutak profesionalno fotografirao te snimao svaki njezin korak.

Tako su se nakon plaže zaputili u obližnji zoološki vrt, gdje ju je naravno, morao fotografirati.

„Blagoslovljena si što tako dobro izgledaš. Poljubio bih te i odveo pred oltar“, komentirali su obožavatelji. Demi je nebrojeno puta rekla da nema problema s golotinjom.

„Ponosna sam na svoje tijelo i ne zanimaju me mišljenja drugih. Normalno da ću ga isticati u ovim godinama. Iako, stalno putujem diljem svijeta i teško mi je zadržati rutinu treniranja. Jedina mi je mana što volim jesti maslac od kikirikija“, rekla je nedavno.

Starletu na društvenim mrežama prati preko osam milijuna fanova, a tvrde da su njezine grudi, kojima se „proslavila“, najbolje na svijetu. Rose je prošlog ljeta odlučila baviti se glazbom i postala je DJ-ica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije