Janet Jackson ponovo oduševila svojim jedinstvenim stilom

Radiosarajevo.ba
Janet Jackson ponovo oduševila svojim jedinstvenim stilom
Foto: Splash / Janet Jacskon
Nakon dužeg odsustva s muzičke scene, pjevačica Janet Jacskon se vratila s novom pjesmom "Made For Now."

A osim što nas ponovo uveseljava svojom muzikom, Janet Jackson sinoć je apsolutno očarala svojim izdanjem za dodjelu nagrada Black Girls Rock u Newarku.

Pedesetdvogodišnja muzička i modna ikona, još jednom je podsjetila nas na svoj besprijekorni i jedinstveni stil. Nosila je raskošnu prozirnu cvjetnu haljinu s potpisom dizajnera Christiana Siriana od koje je posebnija bila jedino njena frizura.

Janet Jackson - undefined

Foto: Splash: Janet Jackson

Janet je zalizala svoju kovrčavu kosu i podigla ju u zrak te složila još jedan look za pamćenje. Outfit je upotpunila naušnicama i nanizanim prstenjem kojim je krenula pažnju i na svoju odvažnu manikuru.

Oči je naglasila smeđim i sivkasto-plavim sjenilom te je na usne nanijela sjajni ruž u nude nijansi. A osim što je izgledala sjajno, vjerovatno se tako i osjećala jer je kući odnijela nagradu za "fenomenalnu muzičarki".

Naomi Campbell  - undefined

Foto: Splash: Naomi Campbell

Na eventu su svojim izdanjima oduševile i brojne druge slavne dame, uključujući Naomi Campbell u jarkonarančastoj haljini, Ciaru u metalik izdanju s crnim tilom te Queen Latifah koja je nosila plašt.

Ciara - undefined

Foto: Splash: Ciara

Queen Latifah - undefined

Foto: Splash: Queen Latifah

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije