Ljepotica i zvijer: Melania pokraj Trumpa izgleda kao princeza

Radiosarajevo.ba
Ljepotica i zvijer: Melania pokraj Trumpa izgleda kao princeza
Foto: Profimedia / Melania i Donald Trump
Melania i Donald Trump u četvrtak su stigli u London gdje su se susreli s britanskim vrhom. Bila je ovo dugoočekivana međunarodna posjeta Velikoj Britaniji.

Na glamuroznoj večeri u palači Blenheim predsjednički par je dočekala Theresa May, a potom se uputio na dogovoreni susret s kraljicom Elizabetom II., a javnosti nije dugo trebalo da se još jednom našali na Trumpov račun.

Britanska premijerka Theresa May poželjela je dobrodošlicu američkom predsjedniku i prvoj dami u palači Blenheim, velikom monumentalnom ljetnikovcu u Woodstocku, u blizini Oxforda, gdje je dogovorena glamurozna večera s kraljicom Elizabetom II.

Inače, palača Blenheim je jedina palača koja nije u vlasništvu kraljevske porodice ili Crkve te je odabrana za svečanu večeru zbog sve glasnijih protesta protiv Trumpova dolaska.

Lijepa Slovenka je za susret s kraljicom odjenula jednako glamuroznu žutu haljinu, a ovim je modnim potezom sve ostavila bez daha.

Javnosti nije dugo trebalo da lijepu Melaniju poistovjeti s princezom, a Twitterom su se proširile fotografije na kojima Melaniju i Donalda Trumpa uspoređuju s popularnim crtanim likovima iz bajke Ljepotica i zvijer.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije