Legendarni glumac opet smršao 35 kilograma: "Mislim da neću moći više"

Radiosarajevo.ba
Legendarni glumac opet smršao 35 kilograma: "Mislim da neću moći više"
Foto: Reddit / Čudesne promjene C. Balea

Cristian Bale, slavni britanski glumac koji se, osim glumačkim talentom, istaknuo i nevjerojatnim i ponekad opasnim fizičkim transformacijama, odlučio je i službeno završiti praksu neprestanog debljanja i mršavljenja za svoje uloge.

"Neprestano ponavljam da sam s tim završio, ali sad stvarno mislim da sam gotov", rekao je 45-godišnji glumac za CBS.

Naime, za svoj najnoviji film Ford vs. Ferrari izgubio je 35 kilograma kako bi mogao glumiti vozača Kena Milesa.

I premda se Bale zasitio ekstremnih fizičkih transformacija, njegov kolega Matt Damon novinarima je rekao da je oduševljen njegovim metodama: "Zabavljao sam se gledajući ga. Ima disciplinu monaha jer transformirao se iz Dicka Cheneyja u ovog lika. Morao je izgubiti 35 kilograma." 

Iako je u šali neprestano govorio da je debljanje za ulogu Cheneyja bilo jednostavno i da je "morao jesti jako puno pita", za Variety je, javlja Index.hr, nakratko bio ozbiljan i rekao da se radilo o teškom procesu:

"Očajno je. Grozno je. Ako gubite kile, nema ničeg drugog osim toga da odlazite u krevet gladni i osjećate se očajno. Debljanje je druga krajnost. Potpuno gubite disciplinu i prežderavate se kao luđak. Moram prestati jer nije zdravo za moje tijelo. U četrdesetima sam i bit će opasno ako ne postanem svjesniji vlastite smrtnosti."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije