Latino diva otvorila vrata svog novog luksuznog doma u Malibuu

Radiosarajevo.ba
Latino diva otvorila vrata svog novog luksuznog doma u Malibuu
Foto: Daily Mail / Luksuzna vila Jennifer Lopez

Jennifer Lopez i njen dečko, bivši igrač bejzbola, Alex Rodriguez, kupili su novu vilu u Malibuu vrijednu 6.6 miliona dolara, donosi Daily Mail.

Naime, vila je nekada bila u posjedu glumca i komičara Jeremyja Pivena, a Jennifer ju je odlučila dodati na svoju listu nekretnina nakon što je dvije godine bila na tržištu. Riječ je o kući na plaži koja se proteže na 4.404 četvornih metara i tri sprata, ima četiri spavaće sobe, jacuzzi na terasi, kuhinju i dnevnu sobu s nestvarnim pogledom na pučinu, saunu, velike kupaone...

Početna cijena bila je 10,5 miliona dolara, a u svega dvije godine, cijena je drastično pala, pa ju je Jennifer odlučila kupiti. Latino diva već posjeduje penthouse u New Yorku vrijedan nekoliko miliona dolara i vilu u Bel Airu na 13.932 četvorna metra koja vrijedi oko 40 miliona dolara, a nova kuća u Malibuu poslužiti će joj kao vikendica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije