Lady Gaga odgovorila kritičarima njenog sala na stomaku

Radiosarajevo.ba
Lady Gaga odgovorila kritičarima njenog sala na stomaku
/ Lady Gaga na Super-bowlu
Savršen Gagin nastup na Superbowlu nekima nije važan, ali zato vole razglabati o njenom stomačiću i "sarmicama" koje su uokvirile njen svjetlucavi šorc.

Ipak, velika većina korisnika Instagrama pozdravlja reakciju poznatog modnog dizajnera Stefana Gabbane koji je napisao: "Znam da je čudno, ali konačno vidimo nešto realno, a ne retuširano. Istina, realnost. Do juče sam i ja ovo kritikovao, ali razmislio sam o tome i nisam bio u pravu". 

Stefano je na ovaj način ne samo podržao gagu, već se i javno izvinuo svim ženama koje je prije dvije godine uvrijedio, kazavši da njegove krecije nisu za debele žene niti za lezbejke. 

A šta Lady Gaga kaže na sve to? 

„Čujem da je moje tijelo bilo tema diskusije, pa bih željela reći: veoma sam ponosna na svoje tijelo, a trebalo bi i vi da budeti ponosni na vaša, bez obzira ko ste i šta radite. Mogla bih vam dati milion razloga zašto ne trebate ugađati nikome da biste uspjeli. Budite vi, budite nemilice vi. Tako rade šampioni! Hvala svima koji me podržavaju, volim vas, Xoxo, gaga“, napisala je pop diva. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije