Kylie Jenner prvi put pokazala kćerku kroz snimak cijele trudnoće i porođaja

Radiosarajevo.ba
Kylie Jenner prvi put pokazala kćerku kroz snimak cijele trudnoće i porođaja
Nakon dugog nagađanja i skrivanja javnost je doznala kako je najmlađa članica klana Kardashian, Kylie Jenner, rodila dijete.

Dugo se nagađalo je li mlada Kylie Jenner uopće trudna ili ne, no onda je sama odlučila obznaniti svijetu kako je 1. februara na svijet donijela djevojčicu. Reality zvijezda prvo se u podužoj objavi izvinila svim fanovima što je odlučila cijelu trudnoću provesti podalje od medija i roditi u tajnosti.

"Razumijem da ste navikli prolaziti sa mnom sve moje avanture, ali trudnoću nisam htjela proživjeti pred očima cijelog svijeta. Znala sam da se trebam pripremiti za tu veliku životnu ulogu na najpozitivniji mogući način i bez stresa. Trudnoća je bila jedno od najljepših iskustava koje me nadahnulo i zauvijek promijenilo i zapravo nedostajat će mi. Zahvaljujem svim prijateljima koji su bili uz mene, a posebno svojoj porodici što su mi pomogli da ovo razdoblje učinim što je više privatnijim. Moja lijepa i zdrava djevojčica stigla je 1. februara i jedva sam čekala da to podijelim s vama", stoji u tekstu na Instagramu slavne 20-godišnjakinje koja je već neko vrijeme zaručena za Travisa Scotta, s kojim je u vezi od aprila prošle godine.

Istovremeno je na Youtubeu objavila 11-minutni video o trudnoći, u kojem se između ostalog vidi njena bebica. Osim bebice, vidi se cijeli tok trudnoće koju je od javnosti uspješno skrivala proteklih devet mjeseci.

Tako se od početka do kraja vidi kako je rastao trudnički trbuh mlade Kardashianke, kao i velika proslava u njezinu luksuznom domu povodom dolaska prinove, kada je naglasak bio na ružičastoj boji.

Iako je u središtu pažnje posljednjih mjeseci bila upravo ona, nezamijećeno nije mogla proći ni velika vijest najstarije sestre Kim. Naime, Kim Kardashian i njezin suprug Kanye West prije nekoliko su dana postali roditelji trećeg djeteta, djevojčice Chicago, koju je na svijet donijela surogat majka. Iako su tjednima skrivali kako izgleda njihova nasljednica, u ovom videu i to je otkriveno.

U jednom od kadrova Kim dolazi u bolnicu sestri Kylie i u naručje joj dodaje svoju tek rođenu djevojčicu. 

Preko 36 miliona ljudi iz cijelog svijeta pogledalo je video, čime se on našao na desetom mjestu najpopularnijih objava na Youtubeu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije