Kylie Jenner napokon pokazala trudnički trbuščić

Radiosarajevo.ba
Kylie Jenner napokon pokazala trudnički trbuščić
Dvadesetogodišnja Kylie Jenner, starleta i vlasnica beauty carstva u posljednje vrijeme povukla se iz javnosti zbog glasina o trudnoći.

Mjesecima se nagađalo čeka li dijete sa svojim dečkom, reperom Travisom Scottom ili ne, a sada je napokon potvrđeno da su glasine o prinovi bile istinite.

Kylie je uhvaćena pri ukrcaju u privatni avion koji je reality porodica iznajmila povodom 62. rođendana mame Kris kojoj svi i mogu zahvaliti svjetsku slavu.

Najmlađa pripadnica porodice pokušala je trbuh sakriti ispod široke hoodie majice, no nije uspjela. 

kylie_jenner_dailymail.jpg - undefined
kylie_dailymail.jpg - undefined

Kylie se i poprilično zaokružila u licu pa je bilo i više nego jasno da u mnogobrojnu porodicu stiže još jedna beba. I njena sestra Kim očekuje treće dijete putem surogat majke, a navodno je trudna i Khloe. 

 
No Kylie tvrdi kako su ove slike fotošopirane, a vjerujemo kako je ovo samo još jedan način privlačenja medijske pažnje, jer ako je sve laž, zašto nijedna njena slika na Instagramu u posljednje vrijeme ne uključuje cijelo njeno tijelo koje inače itekako voli pokazivati?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije