Kristina prodala mandarine, "pobjegla" u Beograd i promijenila izgled

Radiosarajevo.ba
Kristina prodala mandarine, "pobjegla" u Beograd i promijenila izgled
Foto: Index.hr / Kristina Penava

Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, u petak više nije bila na radnom mjestu zahvaljujući kojem je u srijedu postala hit na internetu.

Javnost i mediji su toliko počeli opsjedati mladu Rabljanku da je odlučila pobjeći na nekoliko dana od svega.

"Zbog velikog interesa i upita medija, par dana odmor! Hvala. P. S. Vidimo se idući tjedan", napisala je u petak na Instagramu, a sad je konačno otkrila i gdje je to pobjegla.

Djevojka koja je zaludila Balkan: Svi obožavaju Kristinu i njene mandarine

Kristina se trenutno zabavlja u Beogradu gdje je otputovala u muškom društvu.

Budući da je jedan njezin prijatelj za medije otkrio da je Kristina već neko vrijeme u vezi, za pretpostaviti je da se na vikend odmor uputila u društvu najdražeg.

U sklopu Priča na Instagramu objavila je nekoliko videa iz beogradskog kluba koji se na službenoj stranici reklamira kao ‘prvi premium R’n’B klub u ovom dijelu Europe’.

Kristina Mandarina - undefined

Foto: Instagram: Kristina Mandarina

Obožavateljima je tako priuštila još jedno iznenađenje i novitet - kosu je potamnila i dala isplesti u sitne pletenice.

20-godišnjakinja se proslavila nakon što je kao zaposlenica OPG-a Ćelić prodavala mandarine na štandu uz Staru Samoborsku cestu u Bestovju. Pažnju su prvenstveno privukli redovi automobila ljudi koji su baš na tom štandu htjeli ostaviti novce, a uskoro je postalo jasno i zašto. Atribute Kristina ni dolčevitom ne može sakriti.

Kristina Mandarina - undefined

Foto: Instagram: Kristina Mandarina

Kako je rekla za Jutarnji, premda joj svakodnevno trube i mole za selfie, sudara još nije bilo. S druge strane, kašete pune mandarina praznile su se nevjerojatnom brzinom, gotovo jednako brzo kao što je Kristina skupljala obožavatelje na Instagramu nakon objave u medijima.

Još u srijedu, prije video priloga koji je objavio Jutarnji, imala je manje od dvije hiljade pratitelja. Do četvrtka navečer bilo ih je 38.000, a sad ih je već gotovo 50.000.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije