Krenule opklade: Kako će se zvati treća kraljevska beba

Radiosarajevo.ba
Krenule opklade: Kako će se zvati treća kraljevska beba
I George i Charlotte bila su imena koja su visoko kotirala na kladionicama diljem Velike Britanije prije nego što su djeca uopća došla na svijet.

Sad, kad se i službeno počelo pričati o trećoj bebi, javnost je počela s nagađanjima i zanimljivo je da mnogi vjeruju kako će kraljevski par i ovaj put biti predvidiv.

George i Charlotte tipična su tradicionalna imena pa se vjeruje da će se istim principom voditi i kod odabira imena za treću bebu, a s obzirom na to da se još uvijek ne zna spol, nagađaju se dva imena: za princa i princezu.

Zanimljivo je da su Britanci i kod jednog i kod drugog doista pogodili kako će se zvati. Oba su imena bila u samom vrhu top ljestvice, ali je zanimljivo da se uz princezino ime tad glasno nagađalo još jedno - Alice, koje je sada, kad je Charlotte zauzeto, ostalo na vrhu ljestvice imena za curicu. No, kako je nedavno spomenula profesorica moderne britanske povijesti na bostonskom univerzitetu, Arianne Chernock, ako opet bude djevojčica, mogla bi se zvati Caroline ili Alexandra.

Na kladionicama trenutno kotiraju ova imena: za djevojčicu - Alice, Victoria i Alexandra, Grace, Mary, Olivia, Caroline i Frances. Spominju su i Elizabeth te Diana, no i ona su već "zauzeta" jer je puno ime malene princeze upravo Charlotte Elizabeth Diana.

Što se tiče imena za princa, najglasnije se spominju Arthur, Albert ili James, a u konkurenciji na kladionicama još su: Philip, Henry, Alexander, Henry te William i Charles, kao imena kojima će dodatno učvrstiti svoju lozu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije