Kraljica otkriva: Princeza Charlotte je šefica u svojoj porodici

Radiosarajevo.ba
Kraljica otkriva: Princeza Charlotte je šefica u svojoj porodici
EPA / Princeza Charlotte
Dvogodišnja princeza Charlotte već se postavila kao prava šefica u svojoj porodici, a to je u nekoliko navrata potvrdio i njen otac, princ William, kazavši kako misli da će biti "problematična" kad odraste.

No kada tako nešto čujete i od kraljice Elizabete II, onda znate da je to istina.

Da je stvarno tako, dalo se naslutiti i iz ranijih izjava izvora bliskih kraljevskoj porodici, kada su rekli kako se u zajedničkoj igri uvijek vidi dominacija mlađe princeze Charlotte.

"Oboje su vrlo aktivna djeca. Charlotte voli loviti Georgea i pritom se ne boji padova ni povreda. Teško ju je zaustaviti od trčanja po kraljevskim hodnicima, uvijek vidi nešto novo što ju okupira i stalno se kreće", rekao je neimenovani izvor nedavno za britanske medije.

Između ostalog, prije nekoliko dana svijet je saznao i kako malena princeza već sada osim engleskog govori španski jezik jer joj je glavna dadilja Španjolka pa i time daje naslutiti kako nimalo ne zaostaje za svojim dvije godine starijim bratom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije