Kraljica je jako ljuta na Meghan Markle: "Stvari su zaista izmakle kontroli"

Radiosarajevo.ba
Kraljica je jako ljuta na Meghan Markle: "Stvari su zaista izmakle kontroli"
Foto: Pinterest / Meghan i kraljica
U Velikoj Birtaniji s nestrpljenjem se očekuje govor kraljice Elizabete, a sigurno je kako se neće izjasniti o Brexitu i situaciji koja je pogodila Britaniju.

Ipak, godina je bila jako uzbudljiva za kraljevsku porodicu, a veliki probleme kraljici je zadavala Meghan Markle, koja se baš i ne drži strogih plemićkih pravila.

Naime, otac Meghan Markle - Thomas Markle nije došao na vjenčanje zbog navodnih problema sa srcem. U medijskim istupima kasnije, Thomas je iznosio privatne detalje iz života svoje kćerke, ali i princa Harryja, pa je tako javnost saznala da Harry podržava Donalda Trumpa, a to je nedopustivo s obzirom na to da se kraljevska porodica ne smije izjašnjavati o političkim temama.

Kraljica želi da se problem s ocem Meghan Markle riješi i čini se da gubi strpljenje. Meghan i Harry žele sve riješiti sami i odbijaju pomoć, a navodno to najviše ljuti kraljicu Elizabetu.

"Stvari izmiču kontroli, a Harry i Meghan očito ne znaju riješiti problem", rekao je neimenovani izvor iz Kensingtonske palače. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije