Kovrdže, usne, biseri: Demi Lovato još jednom potvrdila titulu kraljice Halloweena

Radiosarajevo.ba
Kovrdže, usne, biseri: Demi Lovato još jednom potvrdila titulu kraljice Halloweena
Foto: Instagram / Demi Lovato

27-godišnja pjevačica Demi Lovato koja samouvjereno obožava sablasnu sezonu, u petak je na Instagramu pokazala svoj prvi kostim u godini: besprijekorno odijelo Marie Antoinette.

"Halloween prva runda ... rekla sam da se ne šalim za Halloween! Vrijeme je da zablistam", napisala je Lovato u opisu na fotografijama na kojima nosi plavi i zlatni korzet i štikle, visoku sivu buffet periku i napudrano lice.

Izgleda kao da je izašla ravno iz 18. stoljeća - s puno kovrdži, nacrtanim napućenim usnama i nizom bisera oko vrata.

Veseli post za Noć vještica pop zvijezde postavila je samo sedmicu nakon što joj je neko hakovao Snapchat i zaprijetio da će objaviti gole fotografije.

Čini se da je ovo prvi od mnogih kostima koje Lovato planira nositi u narednim danima. Prethodno se oblačila kao legendarna Selena Quintanilla, a nosila je repliku ljubičastog kombinezona pokojne pjevačice sa nastupa u Houston Astrodomeu u Teksasu. I 2016. godine ona i prijatelj Nick Jonas otišli su kao Dorothy i Strašilo iz "Čarobnjaka iz Oza."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije